OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.tirsdag 12. juni 2012

Det er fort gjort å møte hjort.

Jeg kjørte en kveld utover veien her i nabolaget. Der var det en stor flokk hjort. De var skye så det var vanskelig å få noen gode bilder. Dette var en av dem. Ha en fin kveld.

3 kommentarer:

Bjørg 47 sa...

Så heldig du er som kan se disse dyrene. Ikke så vanlig på mine kanter. Og takk for kommentar. Hyggelig at du er innom. Jeg har hatt Skoda Octavia fra 2005, og det er en billig-i-drift-bil og god plass. Denne helt nye har nesten enda større bagasjeplass, som er viktig for oss. Måtte bli 65 år før jeg kunne kjøpe meg helt ny bil !!!

Anne sa...

Morsom å få den så nær da Olav, men den er nok temmelig oppmerksom på deg også, et skritt ut av bilden og den har nok løpt :-)

Men du!! fix litt sol og sommer da gutten!!

Helen sa...

Du fikk da øy kontakt med den :)

Faktisk, tro det eller ei...men, her om dagen gikk det en kalv, rett utenfor kontorvinduet mitt her på Tjøme, men før mannen min rakk frem, var den forduftet !!

God kveld og snart HELG ...deilig :)