OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.tirsdag 15. januar 2013

Dette er ingen barsk norsk vinter.


Ja hvem skulle vel tro at dette bildet er tatt i dag. Her er det bar mark og 3-6 minusgrader. Sola titter fram, og det er noen nydelige dager. Vi har også hatt dager der temperaturen har vært på pluss-siden. Men inne i landet mot Røros og Tynset har det vært rekordkaldt med temperaturer ned mot mellom 30 og 40 gr minus. Nei her ved kysten slipper vi  den harde vinteren, og når det er sånn som i dag går jo dagene så mye lettere. Selv om det fortsatt er mørkt mellom halv 4 og 9, har vi så smått fått litt lengre lyse dager. Det er litt rart å tenke på, at om sommeren er det lyst nesten hele døgnet. Tar du turen nord for polarsirkelen er det jo sol døgnet rundt på sommeren. Men enda kan vi få tøff vinter her. Januar og februar kan være de tøffeste vintermånedene. Vi får vente å se. Blir sikkert bare gående her i strøket. Underforstått; ingen sydentur.
Til alle som titter innom: Ha det godt.

7 kommentarer:

ANITA sa...

hehhehe..ja det er kaldt og godt over hele Norge nå!!Flott syns nå jeg!!jeg har vannbåren gulvvarme i hele leiligheten..er såå varmt att det går itte ann!!!!!!

snart er nå våren her..med bedre lys og mere våken..Kjempebra bilde!!likte det jeg!!Hilsner fra Bergen:)

Havfruen sa...

For et utrolig flott bilde:) så jo bare lekkert ut.
Vi har -6 og fuktig vind så jeg synes i og for seg det er barskt nok. Men vi får se....ifjor kom snøen i april....
Var på røros før helga, -22, fytti katta det var kaldt det.
Fortsatt fin uke:)

VENTANA DE FOTO sa...

Veldig kaldt ditt land. Ditt bilde er en vist


Kisse


http://ventanadefoto.blogspot.com.es/

Arnhild sa...

Fantastisk fin lys da! Ja, store temperaturforskjeller i landet vårt på denne tiden. Her er vi blitt "lovet" sprettkaldt ut mnd., og vel så det :)

Anne sa...

Ja du kan så si Olav, der er litt `mot normalt` he he

Har grønn plen jeg også, men klager lite, stabilt og fint og enkelt da gitt. Ikke sliter en seg ut på snømåking heller, og kjenner jeg værgudene, gir de oss vel noen ( eller mest mange) cm i år å :-)

Klem din vei.

Helen sa...

God ettermiddag, Olav !

Flott bildet du viser oss idag, og snøfattig på dine kanter, tenker du er glad for det :)

Sies at februar i Italia, har gjerne det dårligste været. Men, er litt spent nå, fordi slutten av mnd er det spådd (ikke meldt ennå) at snø skal komme - med andre, totale kaos her da...hehehe

Fjällripan sa...

En härlig bild!! Ser ju nästan ut som vår :) Men kanske det kommer snö...? /Susanne