OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.søndag 16. november 2014

En tur ved "Tjønna" på senhøsten 2014.

Vi har fremdeles mildt og fint vær. Temperaturen har ligget på ca 8 gr C. Det er godt så blir vinteren kortere. Nydelig ved Tjønna i går. Tjønna ligger innom Slørdal mot Krokstadøra i Snillfjord kommune. Ha en fortsatt fin søndag.

5 kommentarer:

Trollstubben foto sa...

Nydelige naturbilder Olav.

ANITA sa...

❤❤❤
virkelig vakkert Olav!Det første og siste er mine favoritter.Har du fått nytt kamera igjen?Supre bilder!

Hadet fint❤

VENTANA DE FOTO sa...

The week past I was also traveling. They are beautiful the photos you bring of your travel, especially the latter.

Kisses

Home sweet home sa...

Hei

Fant bloggen din og har nå settet mye av det du har lagt ut av bilder ifra natur opplevelser og turbilder. Bildene er kjempe flotte og nydelige.
Et bilde som du har tatt det har jeg også i mitt fotoalbum.Det er et bilde ifra Odda, der to fosser renner ved siden av hverandre(husker ikke navnet på fossene)Bildet som jeg tok er over 25 år og jeg begynte å tenke tilbake på den ferien som vi hadde da...gode minnner.

Ha en fin kveld.

Merethe

Olavs Blogg sa...

Hei Merethe. Takk for at du besøker bloggen min og legger igjen en trivelig kommentar. Den fossen du snakker om er Låtefossen. Du har kanskje hørt Øystein Sunde laget en sang om den.
Hilsen Olav.