OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.fredag 24. september 2010

Rondefjella tatt fra Voldalen. Her har det stokket seg. Disse skulle kommet før Snøhetta. Ønsker alle som titter innom en god helg.2 kommentarer:

Tore Wuttudal sa...

"No seer eg atter slike Fjell og Dalar, som deim eg i min fyrste ungdom saag", sa salige Vinje da han dro over det som i dag heter Vinjevegen, og fekk sjå Rondemassivet. Ser av dine bilder Olav at det var ikke bare Vinje som lot seg inspirere!

Mvh tore

Rune (Bildebloggen) sa...

Hei Olav, nå har jeg bladd nedover og kost meg med mange fine bilder du har lagt inn de seneste dagene, her var det mange nydelige steder og flotte bilder du har tatt. Det er noe helt eget ved dette når man kommer seg opp i fjellet og får se solen skinne i små flekker på fjelltopper, vann som renner fra stor høyder og skyer som snirkler seg bortover fjellsider, man føler seg liten der man står på bunnen eller på toppen av fjellet, men så stor på inntrykk og opplevelser som er vanskelig å sette ord på. Takk for en fin fotorunde! Ha en fin søndag :)