OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.







onsdag 22. september 2010

Her kommer noen flere bilder fra "Litldalen" ved Sunndalsøra. Ha en fin fotouke.










































































Tilbake igjen.

Da har det vært et avbrekk med gjøremål av forskjellige slag. Det viser  seg at det kan være en travel tid    selv om en er pensjonist. Alt gjøres jo i "slow motion". Ja ja, tiden har bare gått. Jeg har vel ikke fått tatt så mye bilder heller, men noen har det da blitt, blant annet en tur i Rondane. Ellers har jeg faktisk noen bilder igjen fra turen Molde, Sunndalsøra med besøket i "Litldalen" med den fantaskiske naturen der. Fjelltopper på over 1800m som ruver opp så du får nesten vondt i nakken av å se opp.
Ellers har det blitt noen fisketurer med sjarken. Krabbefiske har det også blitt litt av, men det har vært en ustabil sommer med med ganske mye regn. Skjønner ikke at kraftselskapene truer med høye strømpriser igjen pga at magasinene ikke er fulle. Ellers hadde jeg planer om en tur til sunnmøre i traktene rundt Geiranger, LOen, Oden, Stryn og Norangsdalen. Der er det så spessielle og fine naturopplevelser jeg ardri blir lei av. Jeg jobbet nedpå Stranda i 1969 og 70. Da hadde jeg kontordag en dag i uka i Geiranger, og kjørte Stranda- Hellesylt, og var med legebåtskyssen innover Geiangerfjorden til Geiranger. Så jeg er i grunnen godt kjent i disse traktene. Men det ble ikke noen tur i år. Ser Rune har vært der, skal inn å kommentere de flotte bildene dine Rune.
Så skal jeg få lagt inn de "Litldal-bildene".