OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.tirsdag 20. desember 2011

Elsker du solbading på stranda?

Det gjør ikke jeg. Men av de 14 dagene vi var der ofret jeg vel 3 dager, der det meste gikk med til solbading.
Det er da litt godt å bare ligge på en solseng med mp3-spilleren i ørene og bare nyte varmen og fin musikk også. Men best er det nå å ta spaserturer og se seg om.  Det ble det flere av. To dager gikk med til turer med ferge. En dag til Arguineguin og en dag til Puorto de Mogan. I Arguineguin var vi  på marked. En masse boder med alskens nyttige og ikke nyttige ting. En dag gikk med til busstur øya rundt.  Ellers gikk de 14 dagene så alt for fort. Kunne faktisk tenke meg og avkortet vinteren med noen uker i januar og februar også. Men da min bedre halvpart enda er i arbeid, synes jeg det blir litt for ensomt å reise alene.
 Ha det så lenge. Blir vel et innlegg til før jul.

2 kommentarer:

Tovepia sa...

Der skulle jeg gjerne vært nå..men drar ei uke i mars, så jeg har noe å glede meg til;)
Nyt førjulsdagene!!

Anne sa...

Velkommen hjem Olav :-) hjem brun og fin, hjem full av overskudd og inntrykk. Gleder meg til å se hva du har fanget på minnebrikken din i disse ukene :-)

Anneklem.