OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.torsdag 22. desember 2011

Jule og nyttårshilsen.

Da alle nå er svært opptatt av juleforberedelser velger jeg å legge ut mine turbilder senere.Da vil jeg ønske alle som titter innom en riktig god jul, og et ønske om at det nye året som snart kommer vil gi gode og fredfylte dager med mange fine fotoopplevelser.
Bildet her er tatt i hjemlige trakter.

4 kommentarer:

Wenche sa...

Ooy, her var det julestemning. Vakkert dette bilde var, og så koselig Nisse på toppen :0) Håper du og dine får en riktig Goood Juul og et Gooodt Nyttår ! :0)

Helen sa...

Kjære Olav !
Ønsker deg og dine en riktig
GOD JUL !

Flott julekort du har laget til "oss" bloggiser :)

SIkkert en god ide og vente med å legge ut tur bilder, for alle tenker vel mest på pepperkaker, ribbe, lutefisk, pakker, og juletre pynting - akkurat nå !

Men, vips...så er det over :)

Hilsen Helen

Rune (Bildebloggen) sa...

Hei på deg. Måtte bare innom deg en raskt tur før dagen setter i gang i full fart her. Ønsker deg og dine en riktig god jul Olav.
:)

Fjällripan sa...

Hej på dej och välkommen tillbaka från utlandet :) Önskar dej en god fortsättning!