OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.søndag 23. mars 2014

Svaner mars 2014
I går kjørte jeg en tur utover Hitra for å se etter svaner. Det er vanlig på denne tiden, når isen på vannene begynner å smelte ved utløp og innløp, at svanene kommer og slår seg ned der. Men de er veldig skye, så det er vanskelig å komme nær de. Jeg oppdaget to stykker, men måtte gå et stykke i ulent og bløtt terreng. Jeg hadde med 500mm objektivet og ettbensstativet. Jeg ble fort bløt på bena i isvannet, og det ble fort kalt på bena. Men jeg fikk da tatt noen bilder, men på alt for langt hold. Så oppdaget de at det kom en kar luskende, så fløy de bare avsted. Det var det. Skulle ønsket å komme en god del nærmere og fått tatt bilder med godt anlegg. De ble nok ikke skarpe disse nei, men bedre lykke neste gang.
I dag har det vært en kjempefin dag med sol. Tempen kom opp i 10gr pluss i skyggen, så i sola var det varmt. Jeg måtte finne fram solstolen, kaste skjorta og nyte solvarmen for første gang i år.
Ha det godt.

5 kommentarer:

VENTANA DE FOTO sa...

Yet continues snow for your country, while in Andalusia, the sun shines every day.

The pictures are wonderful.

Kisses

Anne sa...

Romantikk i lufta her ja kanskje, de leter kanskje etter en plass for å lage reir snart å :-) Mer elegante fugler skal en i alle fall lete lenge etter Olav.

Ramla bort fra blogglisten min du, og jeg trodde det var ingen nye innlegg her, men joooo :-) :-) nå legges du til igjen ja!

Litt vårstemning kom heldigvis igjen etter det store snøfallet sist helg, men kan vel neppe klagew vi som har gått i tøfler på verandan hele vinteren gjennom :-)

M sa...

Alltid lika efterlängtade är dessa vackra fåglar. Fina bilder.
Hälsningar från
Monica

Anne sa...

Vraka!!?? du?? toill for mæ! nei, sånn e æ itj <3

Bjørg 47 sa...

Åhh... så fint med hvite svaner på hvit is.... Takk for kommentar ho meg... Jeg er nok ikke så aktiv på bloggen som jeg gjerne skulle vært... men det kommer noe av og til.. Ha en flott sistedagimars..