OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.søndag 8. mars 2015

Ekornet har blitt et trivelig bekjentskap.Ja det har vært opp til fire ekorn her utenfor. De liker nok fugleforet de også. Jeg har en mistanke om at de tar med seg solsikkefrø og lagrer de for senere bruk. Men fine og nette er de. Og når de er oppe i træne farer de som raketter fra gren til gren. Jeg er litt redd for dem når de er på bakken, for vi har to katter som sikker kunne tenke seg litt ekorn på menyen. Men de er ekstremt kjappe, så hittil har alt gått bra.
Her er det bare mildvær, men litt stormer med regn og sludd i luften har det vært. Men langtidsvarslet melder fint vær mot neste helg. Ellers har jeg sett flere leirfivler med sitt gule hode. Så våren er ikke langt borte. Ha en fin tid framover.

2 kommentarer:

Anita sa...

Noen helt nydelige ekorn!!

Så mangen på foringsplassen er helt utroligt!Ja de liker nok solsikkene:))

Så du har sett Hestehov?Ja jeg og har sett en..Men bare en..Tenker det kommer til å ta helt av når det først blir litt sol:))

VENTANA DE FOTO sa...

Sympathetic squirrel. I like the first good plans you've accomplished.

Kisses