OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.fredag 16. april 2010

Jeg får legge inn et spørsmål jeg strever med angående bloggen min. Er ikke så inde på HTML-programering. Problemet er at den fyller ikke ut skjermbildet, så det har vært ønskelig og fått utvidet bildet.
Da blir bildene jeg legger inn større også. Er sikkert greitt for den som kan HTML-programering. Kan skifte mal, men har ikke blitt bedre da heller. Er det noen som kan si meg hva jeg bør gjøre, så er jeg takknemmelig for det. vennlig hilsen Olav

1 kommentar:

Olavs Blogg sa...

Kan legge inn en komentar sjøl. Har i grunnen fått løst problemet selv. Fant til slutt en mal jeg kunne bruke. Fyller i allefall hele skjermbildet nå. Og bildene kan legges inn med tre forskjellige størelser etter nyeste versjon.