OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.tirsdag 28. desember 2010

God romjulsfeiring.

Nå har vi kommet langt inn i romjula og har lagt bak oss både juleribbe og lutefisk med tilbehør. Pinnekjøttet kommer på bordet i morgen, så da er de fleste spesielle julerettene blitt nydet med stort velbehag. Vi har hatt en kald jul hittil, dvs fra i går gikk tempen opp til ca minus 4, og det er da brukbart. Ellers har vi hatt klårvær og sola har tittet frem så vitt. Den viser seg ikke mer enn ca 2,5 timer på denne tiden av året. Men dagene blir heldigvis lengre for hver dag nå, og det er positivt. Mørketida er litt tung.
Jeg skal legge ut noen flere bilder fra Lanzaroteturen. Jeg mener disse er noen lyspunkter som vi skal leve lenge på i disse mørketider. Blir jo fristet til å tatt en tur på januar også, for å avkortet vinteren. Men det er jo dette budsjettet som ikke skal sprekke!

Her kommer noen bilder fra et marked vi besøkte i Teguise. De første bildene viser en opptreden av lokale dansere.
4 kommentarer:

Havfruen sa...

Ja, det har vært en isende kald jul. Vært korte turer for vår del, selv en hund fryser jo:)
Herlige bilder fra turen...de varmer nok godt en stund til:)
Ha en fin kveld:)

Anne sa...

Hærlig!! har er det jo nesten så en kjenner rytmen komme gjennom skjermen, og danser liksom litt med :-) eller, Er det kuleda som får meg til å sjelve...

Rune (Bildebloggen) sa...

Ja, det hadde gjort godt med en tur til varmen nå som kulden har hengt i så lenge, var brukbart på dagen i dag med sol og bare -6, men nå stuper den ned mot 14 kalde her igjen.

Fortsatt fin romjul til deg og dine Olav.

Helge sa...

Jepp ..dette virker bedre enn 17 minus og stadig løping etter ved.
Julestemning får ikke hjelpe..

Nyt dagene..