OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.tirsdag 5. juli 2011

En solskinnstur 19.juni 2011.

Denne dagen var det fint vær med sol, så vi tok på shortsen tok med fotoutstyr, ryggsekk, litt mat og kaffe på termos. Ikke noen langtur nei, men bratt nok til meg. Belønningen blir en fin utsikt. Fjelltoppen heter Toreheia og vi ser Trondheimsleia med Hitra på andre siden. I nord kan vi se Garten og Ørlandet med Kopparn i bakgrunnen.
I dag har jeg ventet meg litt sol, men enda er det overskyet og vindstille. Tror sola kommer fram.
Ha en fin tirsdag.

3 kommentarer:

EvyA sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min:). Dette var et flott bilde fra trivelige trøndelag, borte bra men hjemme best sier nå jeg! Vi har også solskinn nå her vi seiler nordover mot Sørreisa. Ønsker deg en god sommer :)

Helen sa...

Flott bildet, moro at du hadde fotostativet med ;))

Og ikke minst, deilig med oppholdsvær - nyt så lenge det varer !!!

Ciao

Arvid B sa...

Her var det virkelig flott utsikt! Og jeg ser jo "heilt heim"... :-) Fint komponert bilde i krevende forhold. Vanskelig å ta bilder i slikt hardt lys - har du prøvd med polarfilter noen gang?