OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.mandag 11. juli 2011

Et pust i sivet.

Det er  nå en litt stille tid for blogging der sikkert mange har tatt ferie, så jeg tar også en pust i bakken. Takker alle som har vært innpå bloggen med kommentarer, og ønsker alle en riktig god sommer videre.

10 kommentarer:

Tovepia sa...

Godt å ta en pause når sola skinner over Trondheim;)
Nydelig bilde!
Ha en flott sommer videre!!

Arnhild sa...

Takk det samme til deg! :)

Havfruen sa...

Riktig god sommer:)
Nydelig stille bilde:)

Anne sa...

Så bra!!! Olav :-) du har merka at jeg har vært litt fraværende, og DET bare må da vel bey at en er litt savnet også? den følelsen er da litt god å kjenne på og jeg ble faktisk litt rørt jeg nå...

Jo da, litt hektisk har det vært og jeg har ikke hatt så masse tid og overskudd til kommentarer den siste uka. Ferietid på det huset jeg arbeider betyr nok ikke avslapping nei. Halv betjening, men så blir nå folk syke uansett ferieavvikling du vet. Det brekkes både hender og føtter og folk bare skal nå på ulike kontroller, men en forsøker nå ha hodet over venn til det blir ferie sånn på ordentlig for meg også.

Tungt drittvær bidrar vel heller ikke til det store overskuddet. En stikker avgårde med en gang en ser en glippe i skydekket, sånn er det vel på våre kanter av landet, en får benytte de få anledninger en har.

Lekre fine bilder du fikk av de rådyra, de er jo så søte de små, også i hagen da gitt. hatt dem her også, men ikke på sommerstid, bare på vinteren faktisk. Underlig å tenke på at noen faktisk har hjerte til å rette børsa mot noe så søtt.

Blir vel litt mindre bloging med eg på denne årstiden også, en vil jo ut og har ikke den store ro til å sitte ved et tastatur :-)

Kos deg så masse og få det til å suse i sivet!!!

Varm varm Anneklem din vei.

Helen sa...

Teksten din passet bra til informasjonen din, - altså sommerferie på gang !!

Fint bildet !!

Da gjenstår det å si:

Ønsker deg og dine en deilig, avslappende, solfylt FERIE !!!

Har deg på blogglisten min, så ser der når du er på plass igjen, til da - på gjensyn ;)))

Ciao

Karis fotoblogg sa...

Flott bilde av sivet som speiler seg i vannet. Takk for alle hyggelige kommentarer hos meg, og ha en riktig fin ferie! :))

Per Ove sa...

Flott bilde Olav. Ønsker deg en riktig god sommer.

VALKYRIEN sa...

Sånne vannbilder som dette er så fine, nydelig og stille bilde!
Fortsatt god sommer til deg! :)

Fotokarusellen sa...

Vakkert, veldig vakkert. Et flott stykke fotoarbeid.

Arvid B sa...

Ja, har hatt absolutt bloggtørke i sommer! Men fotoapparatet har vært flittig i bruk - har mer enn nok til å fylle bloggen i månedene som kommer!