OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.søndag 17. mars 2013

En gammel sliter....
 Den gamle sliteren øverst har pensjonert seg og blitt parkert og stått på samme flekken i mange år nå!? Eieren har visst ikke bruk for den!

Bilde to og tre er innover Hemnefjorden.

Bilde fire er av det rare treet ved en hytte i nabolaget. Det er vel et lerketre.

Siden siste innlegg har det vært ganske mildt med barmark, men plutselig slo det om og vi fikk en del kuldegrader og snø igjen.

Siden sist har det blitt ny PC og skriver. Da ble det windows 8 og det ble ganske nytt ja. I førstningen kjente jeg meg ikke igjen på noe som helst, men etter hvert som jeg kom inn i det nye systemet ser jeg at det har mange fordeler fremfor Vista som jeg hadde før. Nå har jeg fått lastet inn både Lightroom og Photoshop, så nå tror jeg at jeg begynner å få draget på det.
Etter  at vi fikk snø her igjen har sola vært framme  hver dag og jeg har til og med tatt en tur på ski. Nå håper jeg på våren snart.
God helg til alle som titter innom, og takk til de som har vært innom med fine kommentarer.

3 kommentarer:

Tovepia sa...

Likte den gamle slitere, flott bilde!
Spennende med nye ting på PC'n og godt når man får det til å funke.
Her er det antydning til vår i dag...til tross for mye snø, hele 7 gr, herlig:)
Ha ei god uke!

VENTANA DE FOTO sa...

Det er lite tid til våren, og den kalde fortsetter. I ditt land, fortsatt snø i overflod

En klem venn.

http://ventanadefoto.blogspot.com.es/

EvyA sa...

Hei igjen og takk for fine ord på bloggen min! Mange fine bilder her siden sist jeg var her, likte godt vinterbildet utover fjorden, vakre farger! Ha en fin dag! :-)