OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.torsdag 21. mars 2013

Vårtegn.


Sannelig fant jeg ikke en leirfivel i grøftekanten, der sola har fått virke litt ekstra godt. Og på den ene satt det faktisk et insekt. Det er vel en flue. Ja dette må vel være et godt tegn på at våren ikke er langt unna. Men vi har da hatt vintervær i april også, så jeg føler meg ikke helt trygg enda.
Ha en fin torsdagskveld.

2 kommentarer:

Anne sa...

Ohoiii jammen Olav er det håp for i år å du, hurra, og slike vårtegn tas veldig godt i mot ja :-) Så trivelig når Leirfivelen stikker opp av jorda, og det er Leirfivel jeg bruker, sjelden hestehov.

Mye mindre snø ut hos deg sikkert, her kom jo et nytt lass :-( og så kaldt det er om natta har vært nå smelter det litt for lite desverre. Men en ser jo her at det er håp for i år å. Jeg sitter jo her med knekt kragebein, så vært litt vel lite foto i det siste, men kommer seg da, til tross for at skigåing ikke blir aktuellt denne påska, men putt pytt en kan jo aktivisere seg på så mye annet vis, fine fotturer å.

Takker så masse for tips ang foto i kirka, spennende ja, nesten litt FOR spennende, men den som intet våger, intet vinner som kjent :-)

Varm Anneklem din vei.

Per Ove Rasmussen sa...

Det er jo det jeg sier jeg også - våren er på vei. Den har åpenbart kommet tidligere til deg enn hit, men det er sikkert fordi du har vært snill gutt og således fortjener det :-)