OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.onsdag 27. mars 2013

Fra vårtegn til full vinter.....

I natt hadde det snødd godt, og det fortsetter å snø, og det melder snø enda ett par dager. Ja det hjelper lite at klokka fra 30. mars stilles fram til sommertid.  Vi må nok belage oss på litt vintervær enda.
Ha en god påske videre!

5 kommentarer:

Karis fotoblogg sa...

Kong vinter vil visst ikke gi seg helt ennå, ser jeg. Det er litt kjedelig å plutselig få mye snø når det har vært så vårlig en stund. Vi har ikke fått snø her, men det er litt mere skyer i dag.

Mange flotte bilder av fine vårtegn nedover her! :)

Ha en fortsatt god påske!

ANITA sa...

Åhh ska klokka skrues den 30!!!Takk for info..det hadde eg glømt.Ja hørte på nyhetene at Tjelden som har komt..allerede er død pga lite mat pga telen i jorda er 16 cm tykk enda..Det blir nok en rar vår når den kommer..Ha fortsatt fin påske..Og flott bilde av sne i mars
Hilsen Anita

VENTANA DE FOTO sa...

I Cordoba det regner, og tilbrakte to dager med Holy Week prosesjoner suspendert på grunn av regn, men temperaturen er mild.

Et kyss

http://ventanadefoto.blogspot.com.es/

Fjällripan sa...

Oj! ja det ser verkligen vintrigt ut hos dej, med snön som ligger på träden...men våren kommer nog snart :) Här har vi ju rätt mycket snö kvar också. Glad Påsk på dej!

Per Ove Rasmussen sa...

Hva er det du driver med Olav? Re-etablerer vinteren? Jeg synes du var godt i gang med våren, men så reverserer du hele prosessen. Bildet er fint det, men jeg regner med at dere neste uke får føling med den våte siden av våren. Fortsatt god påske:-)