OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.







lørdag 5. oktober 2013

Preikestolen ved Lysefjorden.

Ja hvem har vel ikke vært på Preikestolen ved Lysefjorden. Det hadde jeg også veldig lyst til. Men i sommer hadde jeg ryggplager med isjiassmerter i hofte og fot, så jeg valgte å stå over. Men kona, yngste dattera og kjæresten la i veg. De hadde med et kompaktkamera og fikk tatt noen bilder fra det fantastiske platået som ruver 604 meter over fjorden under. Her er en fantastisk utsikt over Lysefjorden.





Om jeg hadde blitt med opp hadde jeg ikke turt å gå helt ut på kanten, slik mange av de som var der gjorde. Det er jo over 600m rett ned.

Vi har hatt en kjempefin høst hittil, men i dag slo det om til regn og fuktig vær. Det er det også meldt noen dager framover. Men enda kan det da bli noen fine dager før vinteren setter inn.
Ha en fin helg.
http://no.wikipedia.org/wiki/Preikestolen

6 kommentarer:

Anne sa...

Som en liten trøst kan jeg fortelle deg at jeg har aldri vært der jeg heller Olav, og sannelig om jeg vet om det er stort å trakte etter... sikkert storslått ja, for de som liker slike høyder, og dessuten VET!! jeg at jeg hadde irritert meg helt grønn over grelle kledde turfolk som har stått for når jeg skulle vimse rundt med kamera :-)

Men utrolig arti å se bildene da, veldig sånn typisk norsk skryt bilde. Flott å at de var så heldige med været, sikkert ikke bare bare der når det er drålig sikt og sånn.

Må å få si tusen millioner takk for alle de fine orda du legger igjen i bloggen min. Du skal vite at de varmer stort. Men bare en veldig til amatør jeg også, og selv har en jo ikke stort til tro på det en holder på å fikle med, turene og det å være ute er jo det aller aller viktigste for min del.

Ei helg med litt sånn bob-bob vær. En kan pusle litt innendørs og kose seg litt ved tastaturet uten at en føler en må ditt og må datt, litt godt det å.

Kos deg videre med helga gutten, og jeg krysser fingre for at du nå kjenner bedringen :-)

Varm klem.

VENTANA DE FOTO sa...

Bildene er spektakulære. Bildene er av stor verdi, for faren involvert, stedet hvor de ble laget.

Glad søndag!

Kisses

http://ventanadefoto.blogspot.com.es/

Magia da Inês sa...

°º °º✿✿
º✿ Passei para uma visita.
Belas fotografias... a grandeza da natureza!!!
Vendo as pessoas do alto, parecem pequenas formigas diante da imensidão das montanhas e da água.

Bom domingo!
Bom início de semana semana!
Beijinhos.
Brasil
♫ ¸.•°♫♫♫

ANITA sa...

Åhhh Anne sin kommentar er jeg FULLSTENDIG enig med:))Ikke hadde jeg orket den høyden og ikke alle de menneskene.

Syns bildene er fantastiske.Liker mindre og mindre bilder som er veldig redigerte..det viser jo ikke virkeligheten men er mer kunst foto..Billige kamera er helt ok .Snapshootsogså helt er bra_))))Takker for titten og ønsker deg og dine en vidunderlig helg-Her i Bergen er det bare trist regnvær hele helgen igjennom..men til uka blir det bra:))

Per Ove Rasmussen sa...

Flotte bilder Olav, fra et storslått sted. Jeg og en kompis var der i fjor, dagen etter at vi hadde gått til Kjerag.

Skjønner fra postene dine nedenunder at du har hatt et Vestlandsraid med Vøringsfoss og Låtefoss. Kjenner jeg får litt sånn kribling nedover ryggraden når jeg ser de som sitter på kanten av avgrunnen og dingler med beina:-)

Elisabeth sa...

Var der for 2 år siden. Fin liten tur opp. I følge og flokk. Blandt turister fra masse ulike nasjonaliteter.
Utsikten fra toppen var heeeelt ubetalelig.