OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.tirsdag 4. februar 2014

Litt HDR i kveldssola.


Søndagskvelden på veien hjem stoppet vi på Sunde og tok noen bilder av solnedgangen. Dette HDR-bildet er satt sammen av tre eksponeringer med 0 -2 +2 og sydd sammen i Photoshop. Blir kanskje litt overdrevent med disse skyene. Eller hva?
Ha en fin uke framover!

3 kommentarer:

ANITA sa...

Hei!Gudskjelov for sånne gutter som deg:)))Endelig en som sier og faktisk undersøker.Tenker på mitt siste innlegg:))

Denne solnedgangen er da flott!Godt komponert syns jeg..men kansje det er noe med skyene?Vet ikke..hva sier andre?Skjønner ikke hvordan dere får til å photoshoppe..jeg strevde med det entid men gav opp..Bruker enkel redigering jeg.Alt i alt er det fortellingen om det du viser som teller.Ett flott bilde av fin norksk natur.Ønsker deg en fin fin uke Ottar:))

VENTANA DE FOTO sa...

Very good composition,the clouds, were more marked than the rest of the image, but it have had more protagonism and enormous strength.

Kisses

http://ventanadefoto.blogspot.com.es/

Helen sa...

Jeg syns det var kjempe morsomt.
Riktig så kreativt dette her Olav.

Nyyyt fine dager, snør i Oslo idag....og det er sånn tung, våt snø som detter nei :(