OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.torsdag 20. februar 2014

En tur på berget ved sjøen.


Det flotte vinterværet fortsetter her ved kysten i Trøndelag. Jeg har ikke opplevd maken. Så mildt og fint og ikke snø her ved kysten, men lengre inne i landet er det litt snø, men sjeldent lite. Jeg snakket med en kar her forleden, som er 80 år, og han hadde heller ikke opplevd en slik mild og fin vinter her. Men litt nedbør har vi hatt de siste dagene, og en dag var det hvitt på bakken, men da sola kom forsvant det igjen.
Varmegrader har vi hatt så og si hver dag, men i dag var det tre gr. minus, og solen skinner. Flott.
Ha en fin dag.

3 kommentarer:

VENTANA DE FOTO sa...

Good composition and beautiful colors.

Kisses

http://ventanadefoto.blogspot.com.es/

ANITA sa...

Det var noen fine bilder av havlandskapet!Ja vi gleder oss til å kjenne litt havluft nå og søte sommerdufter:)

Så de strikkes Marius hos dere og??hiihihihihhi

Flott :)))

Helen sa...

Dette er min favoritt norske natur bilder ! Sikkert fordi det minner meg om svaberg, sjø sommer...Tjøme, hvor jeg bor når jeg er Norge...sukk...du fikk meg til å mimre litt idag, Olav :)

Som alltid, nydelige bilder du tar, og en slik vinter er da ikke å forakte, nesten som italiensk, men her er det +10 grader mer enn hos deg. Nyyyt så lenge det varer og en ny helg venter deg, så god helg :)