OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.







torsdag 7. juli 2011

Rådyrbesøk på plena.

 Plutselig kommer en liten rådyrbokk springende inn på plena. Jeg ser den gjennom vinduet og henter aparatet. Da har den lagt seg ned på plena.
 Jeg tar bilder gjennom ruta for ikke å forstyrre den, men den synes nok detb er noe som rører seg der bak.
 Nei da. Ingen fare. Den slapper av igjen.
 Hoster litt, eller er det en gjesp.

Så går jeg og åpner ytterdøra så forsiktig. Da ser den meg, og vips så ser jeg bare bakparten bak noen busker.       Ha en fin onsdagskveld.  He he. Har kommet av på ukedagene jeg. Det skal da være ha en fin torsdagskveld. Da slenger jeg like godt på, siden det er så sent på kvelden; og ha en fin fredag. Akkurat nå er det helt grått her, og det regner....

6 kommentarer:

Havfruen sa...

Et utrolig vakkert dyr dette. Men den spiser og ødelegger mye i hager ja:) Har knapt sett sorten her.
Er vel best å ta vindusbilder ja, de er sky.
Hos meg skinner sola....og det bøttregner!!
Fin torsdag og ha en god ferd mot helg:)

H. sa...

Åh, herlan dussan - bambi på besøk !! Ikke hverdagskost det, sååå moro !

Flotte bilder, tydelig at du har rene vinduer, jeg har akkurat idag vasket mine på Tjøme, tykk lag med "havsalt" - men, så har det nok blåst litt her siden jeg sist vasket vinduene...hehe..

God kveld ;)

Arnhild sa...

RÅ-fine bilder du har fått av dette flotte dyret! Heldig du, som fikk sånt et storfint beksøk :))

Kari sa...

Kjempeflotte bilder av rådyret på plena. Heldig du som fikk sånt besøk i hagen. Samboeren og jeg opplevde en slektning av den på nært hold i går kveld. Skulle bare ta en rask liten tur på en fjelltopp, men oppdaget en stor flokk reinsdyr et stykke unna. Så da ble turen mye lengre enn egentlig planlagt, hehe! Snek oss innpå dem og tok mange bilder, men det var veldig lav kveldssol så bildene ble ikke noe særlig. Får håpe på bedre fotoforhold neste gang! :)

Ha ei riktig god helg! :))

Hilda R.B sa...

Så heldig du er da! Råfine bilder!

Arvid B sa...

Artig med storfint besøk på plena! Ble jo vellykka bilder også i tillegg så da får man bare godta at det ryker en tulipan i ny og ne...