OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.onsdag 5. oktober 2011

Stor sopp. Denne soppen har kommet opp i utkanten av plena. Den har vokset seg veldig stor. Kanskje er det pga. det fuktige været. Jeg er ikke sikker på om den har vokst i fra seg, kanskje blir den større. Jeg får følge med. I går hadde vi halve dagen med fint vær, men så kom det både vind og regn og det regner fortsatt. På Yr melder det også bare regn framover. Ja det er vel typisk høstvær.
Ha en fin midtuke.

10 kommentarer:

Helen sa...

Moro at du la ved fyrstikk esken, så fikk vi virkelig inntrykk av dimensjonen her, for store var de...men, kan vel neppe spises...

Synd med så mye regn meldt, da..;(

Fint her idag, men endel vind.

God kveld.

fruentimmeret sa...

Selv om jeg ikke kommenterer alle innleggene, er jeg stadig innom og får med meg dine oppdateringer.

Ser du har byttet litt om på layouten også ;)


Stå på!

Helge sa...

Det var en skikkelig sværing.. Du får hiv den i panna å finn ut om den e etan.. :-)

Olavs Blogg sa...

Ja Helge, det kan æ no gjærra. Vess d itj kjem nån fleir innlægg frå mæ en giftig å æ abefale at ingen fleir prøve å etan!!

Bjørg 47 sa...

Huff, nei, ikke prøv !!!! Synes det er skummelt med sopp, liker det godt, MEN fra disken i butikken, da kan man vel være rimelig sikker !!!
Og ser du har tre kompaktkamers i bruk + speilrefleks ???
Jeg skal jo som kjent til Peru i slutten av februar, og tenkte at jeg bare tar med kompaktkamera, tenker på sikkerhet, og lett å ha med. Hva mener du ?? Vil jeg angre ?? min mailadresse er solaas96@online.no om du heller vil/kan svare meg der, Husker ikke om du har fått den tidligere.

Anne sa...

Trøstes min, denne familien tror jeg lider av type 2 diabetes :-) send dem over så skal de alle få en gratis konsultasjon!!

Klem i kvelden til Olav gutten.

Kathrine sa...

Liknet litt på en grynhatt, men er ikke så sikker lenger. Sopp er virkelig ikke til å spøke med, så da er fotografering tingen:)
Digre var de ja!

Ha en fin kveld:)

EvyA sa...

Oi, fin å stor sopp det der ja, skulle vel tatt seg et soppkurs, ser så mange fine sopp i skogen, men d beste er vel å kjøpe den ferdig vurdert tenker nå jeg :)Ønsker deg ei fin helg!

Marie sa...

Flotte bilde av kjempesopp :)

Ja soppen har hatt gode vekstvilkår i år!

God helg :)

Christine sa...

Ja, ein kan få mongen fine soppbilder om høsten, det e sikkert og visst.

Ønske deg ein fine søndag.

Christine