OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.mandag 3. september 2012

Citoën 2CV Rosinante

Nå er dere vel bra lei av å se bare fjell med og uten snø. Et litt morsommere innslag av en nydelig liten bil jeg møtte på en liten campingplass like før Valdresflye. Hadde et litt dårlig objektiv på så det ble ikke så skarpt som det burde.
Ja hvem husker vel ikke 2CVèn med så mange "utnavn".
Denne har det blitt lagt ned ekstra mye arbeid på.
Ha en fin mandagskveld.

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Dette var jo et prakteksemplar av arten:)..åå hvor denne sto høyt på ønskelista i noen år;)
Ha ei god uke videre;)

Bjørg 47 sa...

Fargerik var den, iallefall !!! Skulle gjerne sett om eierne var like fargerike ?? Har ellers sittet og mimret over de flotte bildene dine fra et solfylt vestland. Vi var alltid i de områdene på campingtur mens jeg var gift og ungene var små. Nå har jeg vært samboer i 18 år med en anglofil mann, og har sett utrolig mye av Storbritannia, som også har flott natur å by på, men jeg er stolt av å ha Norge som MITT land. Intet kan sammenlignes med landet vårt. Og jeg er glad jeg har sett det meste av vårt flotte land. Takk for at du legger ut så mange fine bilder. tusen takk.

Kathrine sa...

2cv-en kalte vi jernsenga,)
Noen hadde blomsterkasse på bak også.
Flott og fargerik denne her.
Ellers blir jeg aldri lei fjell med eller uten snø på. Snø på Sognefjellet i dag såg jeg.

:)

Anne sa...

Sett på maken til fremkomstmiddel da :-) en vekker vel oppsikt med en slik uansett hvor en drar kan jeg tenke meg, he he

Og som Bjørg Sier, det hadde vært spenennde å se ut hvordan eierne så ut, neppe sånn helt A4 de heller tenker jeg.

Dårlig fotovær på disse trekter om dagen Olav, men vi krysser fingre å håper vi får noen flotte høstdager snart.

Å ja, gi meg et lite vink når timeplanen din ikke er så fullstappa og du har litt mer pc`tid, så skal jeg legge deg til den gruppa vi snakka om. Noen kjentfolk for deg der å sjø.

God helg til deg.