OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.søndag 30. september 2012

Sognefjellet, høgste fjellovergangen i Nord Europa.Ja det er litt artig å tenke på at dette er Nordeuropas høyeste fjellovergang. Høyeste punktet på veien er 1434 meter over havet. Vegen fikk allerede i 1997 status som den første turistvegen i Norge. Og den ble opprusten som Nasjonal turistvei i 2003. Den stuper nedover mot Sognefjorden som er verdens lengste fjord. Mange fine rasteplasser er bygd ved vegen, så her er det ordnet fint for turen over fjellet.

3 kommentarer:

Kathrine sa...

Artig å se bilder nedover i bloggen fra der vi óg kjørte i august! Heldige vi er i Norge med så mye flotte fjell og natur!

:)

VENTANA DE FOTO sa...

Meget god natur og flotte steder å sitte og tenke på. Vintertemperaturer vil være ganske lav. Når du reiser til Kanariøyene, merke igjen sommervarmen.

En klem.

http://ventanadefoto.blogspot.com.es/

Per Ove Rasmussen sa...

Sognefjellet er aldeles nydelig, og det er noen flotte bilder du viser oss. Sist jeg kjørte der i sommer var det bare tre varmegrader, og jeg måtte skru på varmeholkene på MCen. Høyfjellet er flott, men jammen kan det være skikkelig gufsete der hvis det passer seg slik.

Ha ei flott uke Olav :-)