OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.tirsdag 16. oktober 2012

Høst med godt vær.

Ja vi har hatt mange fine værdager i høst. Men den første frostnatta har vi hatt, og da jeg var på hytta siste helg våknet jeg til snø på verandaen. Så nå er nok kong Vinter ikke langt unna. Vinterdekka er kommet på, så nå får vinteren bare komme.  Ha en fin uke.

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Nydelig bilde!
Uka som var, var bare herlig, og også uka så langt, men vinteren lurer bak hjørnet:)
Nyt uka videre!

maj sa...

For et nydelig bilde!! Godt å ha slike dager i kroppen når vinteren kommer!!
Ha en finfin kveld:))

VENTANA DE FOTO sa...

Vakkert landskap. Gradvis den kalde kommer. I mitt land fortsatt likte en ganske varm temperatur.

Hilsen fra byen Córdoba

http://ventanadefoto.blogspot.com.es/

Anne sa...

Så vakre høstfarger at det tar nesten pusten fra en!! og når en får himmel og hav i tillegg så blir det bare helmax Olav :-)

Jasså du har sett snurten av snø å du, men er vel litt høyere ved Hoston der enn her også sikkert. Krysser fingre jeg for at vi får ennå noen `god-dager` men fin høst :-)

Å ja!!! fotogruppa vår var på Fjellværøya sist helg, du og du fint da gitt, men vind så sur og sterk fra morgenen av, kjærringa her ble forkjøla til gangs, men i bedring nå heldigvis.

Takk å for at du viste med Møll!! aldri sett før, he he

havdronninga sa...

Hei! Utrolig flott, rett og slett nydelig. Er det rart vi liker høsten...Nå ønsker jeg meg god vær så jeg kan ut å ta bilder:O) Ha en fin helg

Bjørg 47 sa...

Nyyydelig høstbilde. Koselig med kommentarer fra deg. Ja, snapsen til kaffen var akevitt, og det er vel ikke sikkert det er samme været neste helg når vi skal opp igjen !!. Koser meg nopen dager i Strømmen hos barn, barnebarn og barnebarns barn !!! Det er ikke ofte, desto hyggeligere er det når jeg kommer. De vokser for fort. Ha en flott høsthelg.

Per Ove Rasmussen sa...

Dette var et kjempeflott bilde. Er dette også ved Hemnefjorden (som de flotte bildene over er fra)?

Ha ei flott helg Olav:)