OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.torsdag 25. oktober 2012

Vinteren har kommet.

 Da var snøen her. Det suser i tretoppene, mørkner til og lufta fylles med hvit nedbør som legger seg klamt og kaldt over det som tidligere var fargerikt og fint. Berberisplantene fikk et annet preg. Men sånn er det bare. Minst halve året må vi stri med denne vinteren. Mange er vel glad i den også, men i min alder ser jeg ikke lenger noe særlig positivt i den. Bare ekstraarbeid med snømåking. Blir da litt ekstra mosjon av det, og på nyttåret når sola kommer lenger opp på himmelen og dagene begynner å bli lengre, kan det bli mang en fin dag på ski. Så bare negativt er det ikke med vinteren. En finner vel positive sider i det meste hvis en bare tenker etter.

Det nederste bildet har jeg tatt fra arkivet. Det er tatt siste vinteren på mars.
Jeg takker for alle fine kommentarer jeg har fått hittil. Det er trivelig med besøk på bloggen.
Ha en riktig fin helg.

6 kommentarer:

VENTANA DE FOTO sa...

Snart snøen vises i ditt land. I Cordoba, ikke snø. Hvis en dag det snør merkelige omstendigheter, er en hendelse i byen.

Et vakkert landskap av det andre bildet.

hilsener

http://ventanadefoto.blogspot.com.es/

Maria Emilia Moreira sa...

O inverno já se faz sentir com intensidade nos países do norte. As fotos são muito lindas. Cumprimentos.
Maria Emília

havdronninga sa...

Hei! Så flotte bilder. Snøen og vinteren er veldig fin hvis den bare re ordentlig, ikke søle og slaps:O( Passelig kald og litt snø:O) OG for ikke å snakke om litt flott vinter sol... Men jeg kunne godt tenkt meg til varmere strøk istenden for snø og kulde. Ha en fin helg

Marie sa...

Flotte vinterbilde :-)
Fekk første snøfallet her i sørvest også idag, men det meste er alt smelta bort igjen. Her hos oss er det sjeldan at snøen ligg lengre enn to-tre veker om gongen. Is og slaps er me vande med her.

God helg :-)

Fjällripan sa...

Den andra bilden är helt fantastisk!! Mvh Susanne

Helen sa...

Ja, her var det vinter å se....wow, det er vel neppe en liten forsmak heller? Nå ligger snøen.....

Jeg er heller ikke glad i vinteren, litt til jul, ellers syns jeg den norske vinteren blir så lang, så lang...vi deler den jo fint op med litt Italia-opphold, så det hjelper.

Flotte bilder hos deg, som alltid, nydelig farger under her.

God søndag, Olav :)