OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.lørdag 14. september 2013

Spesiell arkitektur.


Jeg kunne ikke la være å legge ut dette nydelige byggverket fra Fagernes. Det var såpass spesielt at jeg syns det fortjente å vises fram.
God helg.

4 kommentarer:

Per Ove Rasmussen sa...

Hei Olav,

Velkommen tilbake - trivelig å se deg her igjen. Blogging er noe man innimellom blir lei av, det blir på en måte akkurat som nyheter - noen ganger får man med seg enhver nyhetssending, andre ganger går man i metning og gidder ikke høre/se noe som helst.

På Fagernes har jeg ofte vært. Det er jo på en måte innfallsporten til Valdresflye, en av mine favorittstrekninger på motorsykkel og en nydelig fjellovergang, spesielt like etter at de har åpnet om våren. Da kan man kjøre over der inneklemt blant meterhøye brøytekanter.

Jeg har ikke sett det huset du har bilde av, men dette synes å være en flott restaurering av det som jeg tror er et stort gammelt svalgangshus, med oppgang til andre etasje i hver ende.

Ser også at du har vært i Stavanger og Sjodalen. trodde et øyeblikk at det var du som plasket rundt bak båten i havnebassenget i Stavanger :-)

Vi har fartet litt i sommer ja, men egentlig vært meste hjemme. Neste år har vi bestemt oss for å være hjemme i sommerperioden.

Ha en flott høst Olav!

ANITA sa...

Hei på deg Olav!

Helt enig med det Per Olav Rasmussen skriver.Av og til går man bare lei blogging og gidder ingenting.Jeg føler det slik, har jeg ikke noe å blogge om så lar jeg vær-Gidder ikke legge ut ting bare for å legge ut liksom..Og jeg tar vekk poster jeg har lagt ut som jeg ikke syns er noe.Mange irriterer seg over det men det er nå min greie hihihi :))

Dette bildet av denne bygningen ser umiddelbar spesiell ut.Ser ikke Norsk ut overhode!Ser ut som jeg er komt til sydstatene i Amerika:))Veldig flott arkitektur!!Den som bygget den hadde god smak!Og pluss pluss til deg som fotograf:))
Håper også du er bra med ryggen og att behandlingen virker!
Tusen takk for att du deler!Så ønsker jeg deg og dine en fin helg:))
Hilsen Anita

Brit sa...

Hei Olav ! Fine bilder fra din siste tur : Stavanger-Fagernes. Jeg legger kanskje mest ut bilder av natur/dyr men jeg liker godt å se bilder av andre ting :)

Anne sa...

WoW!