OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.mandag 16. september 2013

Vøringfossen i Måbødalen.På hylla til venstre står det folk å titter utfor.Jeg har ikke kunne tenkt meg å sitte slik.
Ha en fin uke.
http://no.wikipedia.org/wiki/V%C3%B8ringsfossen


5 kommentarer:

ANITA sa...

hei Olav!Dette var flott:))

Har du brukt vidvinkel på de to første?Supre:))

Jeg har høydeskrekk så hheh heh sitte på kanten er ikke noe for meg,Men tøft av de jentene da:))

Ha en super duper uke:))

Mvh Anita

VENTANA DE FOTO sa...

Det er skremmende se menneskene som sitter på kanten av stupet.

Landskapene er fantastisk.

Kisses

http://ventanadefoto.blogspot.com.es/

Anne sa...

Hei igjen Olav! Så utrolig leit å lese om ryggplagene dine, ikke bare bare du når reisverket ikke samarbeider. Håper bare ikke det har lagt alt for stor demper på dine sommer og høst opplevelser, men at du har fått nytt litt allikevel.

Ser jo nå du har vært på fine turer du også, fantastisk natur, men som du skriver litt mellom linjene her, galskapen rår litt, og da kun for å få et litt bedre bilder, slik holder vi oss langt unna ja, for det er faktisk galskap.

Fantastisk høstvær da gitt! helt utrolig, krysser bare fingre for at det holder bitte litt til. Livet er jo så mye enklere med vær som dette jo :-) Vært på noen fine turer i nærområdet jeg også, utforsket litt nye plasser og det er jo alltid spennende. Litt for lite blogging har blitt kanskje, ikke alle fall bloggbesøk, men det skyldes at jeg blir så sliten i øynene av å se på skjermen at jeg tror det må bli optiker for min del. Noe kommer jo naturlig med åra, så blir nok lesebriller neste, he he

Fin fin dag ønskes deg gutten! Anneklem.

Per Ove Rasmussen sa...

Det er ikke lenge siden jeg sto på samme sted og tok noen bilder, men dine er mye finere enn det jeg fikk på kortet mitt. Vidvinkel er nok stikkordet på sånne steder, og det hadde jeg ikke for hånden akkurat da.

Ha en flott helg Olav:-)

M sa...

Fantastiskt vackra bilder men fy så hemskt att sitt där med benen utöver stupet.
Hösthälsningar från
M