OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.lørdag 23. august 2014

En stopp på Sjoa Mat og Bensin anbefales.

Det var sannelig litt av en sparkstøtting. Kanskje ikke helt riktige årstiden for slikt redskap, men snøen kommer vel snart hit også.
 
Ja mange har vel lagt merke til denne lille butikken og alle utskjæringene av nisser og troll. Det er som tatt ut fra gamle folkeeventyr. Virkelig verd å stoppe å ta en titt her. Ta gjerne en tur inn i butikken også. Der sitter en koselig eldre dame bak kassaaparatet. Hun slår gjerne av en prat med deg. Hun kunne fortelle at det var en finne som reiste forbi som laget alle disse utskjæringene. Han hadde visst vært innom flere ganger for å lage alle disse figurene.

3 kommentarer:

ANITA sa...

Snøen kommer snart????Jøss!!!Ja kansje den gjør det oppi fjellenne..tør nesten ikke si det men gleder meg jeg!

Her er det enda ikke antydning til høst..forstår ikke helt naturen for tiden..vi pleier jo a det høstlig i bergen på denne tiden..

Likte godt de utskjæringene..Tenk på alt arbeidet!Passer godt inn i fjellheimen ja!

Godt å se deg blogge igjen.Noen blogger liker man bedre enn andre slik er det bare!
Det enkle er ofte det beste:)Ha en fin søndag med famile Olav!:)Hilsen Anita

VENTANA DE FOTO sa...

Hermosas imágenes que la mano del hombre trnsformó en fantasías.

Besos

Helen sa...

Sitter og smiler, dette var virkelig artige bilder Olav ! For noen troll og figurer...aller best var jo sparken, hvis ikke fruen hadde stått ved siden av, hadde vi ikke ant hvor enorm den var !!!