OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.lørdag 30. august 2014

Ved Femundsenden kan naturen nytes.
Femunden er Norges tredje største innsjø, og den største som ikke er regulert. Den var landets nest største fram til 1957, da Røssvatnet ble regulert og tok over andreplassen. Ved sørenden av Femunden ligger Femundsenden, en fin plass for utfart i marka, der det er mange fine turstier. Eller du kan leie kano å padle i den store innsjøen. Vi har vært her mange ganger, og blir aldri lei av å stoppe her. Er været godt og varmt kan du bade her på den fine sandstranda både sør og nord for plassen. Før gikk båten "Femund I" her og hadde anløp ved kaia like ved. Jeg er ikke sikker på om den går fremdeles. Ellers drives det hotellvirksomhet her, eller du kan leie en leilighet eller hytte. Vi kom med bobilen denne gangen, og det er fint ordnet opp for alle former for camping, med sanitæranlegg og strømuttak. Selve plassen heter "Femundtunet".  http://www.femundtunet.no/
Det var gråvær og regn da vi kom, men det varte ikke lenge før sola tittet fram. Det ble noen fine kveldsbildemotiver som jeg prøvde så godt jeg kunne å få lagret til minnekortet. Litt etterbehandling  i PS Lightroom måtte til.
Ha en fin helg.

5 kommentarer:

Brit sa...

Fine bilder av Femund. Jeg er jo mye på Elgå og tar bilder fra der :) Båten går fremdeles men har fått kortere rute : Fæmund II går fra Synnervika(nord i sjøen) og til Elgå i sommersesongen. Den kjører også minicruise enkelte dager ut og inn fra Elgå brygge.

Helen sa...

Flotte bilder av vakker natur :)
Ikke rart dere koste dere på tur !

Trollstubben foto sa...

Hei igjen
Nydelige bilder
Virkelig flotte naturbilder fra Femunden..

VENTANA DE FOTO sa...

Hermoso lúgar en el que has conseguido fantásticas fotos.

Besos.

Anne sa...

Nydelig vakkert Olav! en kan kose seg på mage måter her ja, både med fiskestang, turstøvler og kamera sikkert!

Har bare kjørt forbi jeg, men kanskje en skulle satse på ei helg der... men nå først fotohelg på Titran :-)