OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.tirsdag 5. august 2014

Kristiansund, noen flere bilder.

 Hurtigruta dominerer med sitt besøk på havna.
 Mange små båter i indre havneområde.
 Hurtigbåten som går mellom Trondheim og Kristiansund.
 Det er farkoster i alle varianter.


 Klippfisk-kjerringa på torget på torget ved havna symboliserer at Kristiansund er en gammel klippfisk-by.

Fortsatt god sommer.

3 kommentarer:

ANITA sa...

Stiligt!!!!Likte godt den klippfiskjerringa og den lille båten som jo ligner på Beffen her i Bergen!Artigt å se hva andre by og bygder skaper!Flotte bilder.Ja.Du må jo ikke bli helt borte..blogg når du føler for det..men kjekt å se ka dere drive med der oppe!Du har jo alltid noe intresangt å vise og fortelle.Ja.Jeg også har mitt å styre påmed..Alt mulig..Så sitter ikke så mye på nett..tar såå mye tid!Desuten elsker eg å lese bøker..Holder på også med ett Herbarium :)Planter og små vekster..deres historie og hva de betyr..Blomstenes hemmelige språk hiihihi!Ja.Så sånn går no tiden..pluss mye søvn!Ha det fint da og takk for kjekt innlegg hos meg!Vi snakkes!Gleder meg til å se mere fra deg.

Helen sa...

Hvilke herlig bybilder, særlig artig det med MC gutta i bakgrunnen...hehe

Ja, uten tvil her var masse forskjellige båter og skip i alle varianter og størrelser :)

Nyt siste rest av sommeren, hilsen Helen

Anne sa...

Må si jeg liker den byen tilgangs! noe helt særegent med byer som ligger ved sjøkanten :-) en helt spesiell stemning faktisk.

Var der på en lang helgatur sist år vi faktisk, og fikk da også med oss en tur til fantastiske Grip, kjempeopplevelse og ikke langt hjemmefra noen som innimellom er bra!

Flotte bilder som viser byens identitet godt Olav :-)