OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.onsdag 29. oktober 2014

Det blir for det meste en "bomtur"!(you have to pay a fee)
I år har vi fått to nye bommer her i distriktet. Det er den såkalte "lakseveien" som har fått noen nye utbedra strekninger.  Enda står vel kanskje det meste igjen av prosjektet, men bommene har kommet, og dyre er avgiftene. Kona kjørte en tur inn til Trondheim for en stund siden. Hun kjørte noen til sykehuset, og tur retur måtte hun passere 14 bommer. Det er 12 mil til Trondheim fra oss. Dersom vi skal ut å fly fra Trondheim Lufthavn Værnes, må vi passere 16 bommer tur retur. Da blir det vel slik at nesten en hver tur blir en "bomtur". I alle fall blir det ganske dyrt. Men man skal vel ikke sutre. Fy fy.......Erna og Siv trenger penger.

3 kommentarer:

ANITA sa...

Fy søren det var mangen BOM turer!!Att det går ann!!!!

Ble helt forskrekket jeg da jeg leste dette..er det virkelig Norge?Heerrgud...Bra du viser det Olav!

For øvrig fine bilder!

VENTANA DE FOTO sa...

Wish that everything will go well

Kisses

Helen sa...

Men, jøss av meg...
såååå mange "bommer" - dere må passere !!!

Blir penger av slik....

Når vi er i Norge, ser jeg det kjapt blir en regning som kommer (autogiro) mellom 500-700 kr...i løpet av en periode på 2-4 uker..... jaja, som jeg sier til alle italienere, det er dyrt å LEVE i Norge !!!

Men, vi har jo lønninger deretter, som de alltid minner oss på..
så sant, så sant....