OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.tirsdag 14. oktober 2014

The Road to nowhere!

En kveldstur i skumringen med en halvmåne i bakgrunnen resulterte til dette bildet.


En tur med hunden til yngste dattra ble til at hunden sporet opp en rev som forskremt ble holdt i sjakk mot en bergvegg. Er visst ikke helt voksen denne reven. Men jeg er ingen jeger, så reven fikk slippe fri, og glad var nok den for det.
Fortsatt fint høstvær her hos meg. Nå skinner sola og det er 9 gr C.
Fra i dag er det første vinterdagen i følge den gamle primstaven. Fra gammelt av sa de at vinteren skulle bli som dagen i dag. Var det godvær og mildt skulle vi få en fin og mild vinter. Var det kaldt og dårlig vær, skulle vi få en dårlig og hard vinter. Ja vi får se. I dag er det i hvert fall en kjempefin dag med sol. Siste vinteren var i hvert fall veldig fin og mild. Ha det godt.

3 kommentarer:

VENTANA DE FOTO sa...

The poor fox he's scared before the presence human. Ignore, that no runs danger, simply is observed.

Kisses

ANITA sa...

Ja spennende med primstav!Vi får se tvi tvi!

i gamle dager i Sogn (da jeg var liten)Hadde vi en kvist som sto på hjørnet av husveggen..Den beveget seg opp ned etter været!De gamle trodde på det og jaggy viste det riktig!

Fantastisk bilde av den reven..Såå søt!!Heldig du som får se den!Jeg har hatt en blogtørke..kommer ikke i gang igjen!Får ta meg sammen og tameg en tur på fjellet i dette fine været..Kansje det blir noen bilder da..akkja..sånn er det bare!

Takk for fint innlegg!

Helen sa...

Flott bilder !
Veldig artig det med reven, er nok en "unge" tenker jeg.

Ja, la oss håpe på en fin/mild vinter.
Dog, mye av den er jeg nok i "landflyktighet" i Italia.....:)

God uke videre ønskes deg, med mange fine turer håper jeg !