OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.tirsdag 5. april 2011

Grågås.
I dag var jeg på en liten speidetur for å se om jeg kunne finne grågås. Jo da, på en plass jeg vet om fra før, hvor grågåsa kommer tidlig, fant jeg den. Den er litt sky, så bildene er tatt på lang avstand. Brukte sigma 150-500mm.  Turen i dag gikk videre for å se etter svaner. Det lå enda ganske mye is på de små vanna innover Hitra. Første turen var det ingen å se, men andre turen, da var det plutselig kommet to stykker. En storspove ble det også i dagens fangst. Bilder av svanen og storspoven kommer i morgen. Må fordele det litt.
Ha en fin tirsdagskveld.
PS: Legg merke til at det begynner bli litt grønt gress allerede. Disse plassene ligger på solsiden, så her kommer det grønne gresset tidlig.

7 kommentarer:

VALKYRIEN sa...

Du får ta en tur til Østensjøvannet i Oslo, der rusler grågåsa rundt føttene på deg! Fine bilder av den....har ofte lurt på navnet jeg. Synes den er mer brun enn grå jeg da!
Ha en fin kveld!

Arnhild sa...

Se her ja! Flotte bilder av grågåsa. Her har regnet plaska ned i dag, og det flyter overalt. Men det er vel egentlig bare fint, for snøen forsvinner i alle fall raskt...

Bjørg 47 sa...

Flott fugl, ikke ofte jeg ser den. Da regner jeg med at hosten har gitt seg. Ha en fin vårdag.

Karis fotoblogg sa...

Det var flotte bilder av grågåsa :) Ser ut som de koser seg skikkelig hos deg. Koselig å se at det begynner å grønnes på bakken allerede, det er det nok mange som setter pris på :)

Og takk for fine kommentarer. Heldig du som har den vakre Rødstrupen hele året.

Ha en riktig fin dag :)

Kathrine sa...

Flotte bilder av gåsa!
Jeg har ikke sett, eller hørt den enda, men snart kommer tusenvis over hustaket her. Flott å se på!

Ha en fin onsdag:)

Helen sa...

Fine bilder !
Du skulle ikke røpet at du var langt unna, trodde du sto rett ved, jeg..inntil jeg leste teksten;) Men, ærlighet varer lengst !

Åjada, det var laksestykker du så, der på kjøkken benken, må innrømme jeg ikke leste om den var norsk, var bare så glad jeg hadde funnet den i frysedisken i butikken her i Italia. Vi er så glad i laks ! .

Ha en fin dag !!

Arvid Bredesen (www.ab-naturfoto.net) sa...

Ja, her har du vært i nabolaget mitt og fotografert gåsa. Ikke enkelt å komme innpå den - de snur som oftest stjerten til og fordufter når man sniker seg innpå. Du har likevel fått mange fine bilder her. Dersom du snakker med Knut Tore Børø, får du sikkert låne kamuflasjehytta på "nersi'a" av veien - da kommer du skikkelig tett på!