OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.torsdag 21. april 2011

Solen kommer forhåpentligvis i morgen.

Langt der oppe skulle solen ha vært. Har hatt regn og tåke i dag. Men det melder bra fra i morgen. Det skal bli godt å få føle varmen fra sola igjen. Kos dere i påsken.

5 kommentarer:

VALKYRIEN sa...

Håper da inderlig at sola når deg også i morgen! For sola er så varm og god der jeg er! Koselige bilder under her da, av krokus og vårblomster. Og det svaberget ditt - ja det er skikkelig så flott et bilde! Lite svaberg rundt Glomma, der jeg holder til om dagen.
Ha en riktig fin påske Olav! :)

Gateglimt sa...

solen kommer og da føles det som sommer :)

Flott og stort tre du har funnet her.


GOD PÅSKE!

Per Ove sa...

Ordentlig artig å stikke innom deg igjen, Olav - og se hvordan våren tar form med fine bilder av ivrige lam på jordet, hestehov i veikanten, blomstrende krokus og litt skikkelig vårvær. Ha en fortsatt fortreffelig påske;-)

Helen sa...

Det håper jeg også - at solen kommer imorgen, for tro det eller ei, idag da vi våknet opp - hadde det regnet i natt og er lett overskyet, så påskeaften lunsjen, med 14 og grillings, utsatte vi til imorgen, så jeg håper solen da vil komme.
Men, når det er skrevet, vi har jo vært veldig bortskjemt nå, med uker av flott vær.

Morsomt bildet, og nesten gang, titter solen frem, gjennom alle greinene, fortsatt god påske, kos dere ;)

Kenneth Larsson sa...

Hoppas på en riktigt solig helg!

Glad Påsk! :-)