OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.onsdag 13. april 2011

Motorbike.

En av vårens høydepunkter er vel å få komme ut med sykkelen. Dette bildet ble tatt ved vår lokale bensinstasjon en dag jeg kom kjørende forbi. Stilig sykkel, eller hva?  Tror ikke det er akurat denne utgaven jeg ville ha valgt. Bildet er tatt i 2008. Men i dag skinte sola her og det var 10-12gr C, så i dag var jeg ut med sykkelen en tur. Første gangen i år.  Herlig.          Ha en strålende uke.

5 kommentarer:

Karis fotoblogg sa...

Tøff motorsykkel :) Har mc-lappen selv men har ikke kjørt på lenge nå. Det er en herlig følelse å kjøre motorsykkel, og et sikkert vårtegn når man ser de første på veien.

Ha fine turer på sykkelen :)

Helen sa...

Ser nesten ut som den kommer rett fra en Hollywood film !

Er vel det som kalles: Dødsrå !!

Ciao

Kathrine sa...

Min favoritt er Triumph-syklene:) Har vokst opp med 2 veteran DKW-er og Suzuki, men skulle gjerne hatt en Triumph! Verdens største sykkel i kubikk, en flott Triumph Rochet III 2300! Nydelig:)

Ha en fin onsdag:)

Hilda R.B sa...

Hærlig vår bilde!!!

Bjørg 47 sa...

Har aldri hatt, skal aldri ha, har aldri ønsket meg ... en motorsykkel, men å se disse flotte syklene, uten et støvkorn, i alle størrelser, det gir, selv meg , en følelse av frihet. Jeg holder meg til vanlig sykkel, og har en frihetsfølelse der, og forstår at denne følelsen blir forsterket med noen kubikk under setet..... for andre.
Ha en fin sommerdag !!!