OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.tirsdag 17. juli 2012

Eikesdalen 2

Innerst i Eikesdalen går en fjellovergang mot Aursjøen og videre så du kan kjøre ned Litldalen og til Sunndalsøra. Denne har jeg kjørt før og er litt av en naturopplevelse. 
 Men da jeg kom til bomstasjonen viste det seg at vegen ikke var åpnet pga av snø. 9.juni. Ja ja, da var det bare å snu å kjøre tilbake.
 Noen bilder fra dalen på vegen nedover.
 Mange høye fjell preger mye av vestlandsnaturen.
Dette var en liten smakebit fra turen jeg gjorde 8. og 9. juni i år. Nerskogen , ned Sunndalen innover Innerdalen. Tilbake til Sunndalsøra og videre til Eidsvåg og Eresfjorden og innover Eikesdalen.
Da jeg har store problemer med nettet for tiden er det en langvarig prosess å få lagt ut bilder. Nesten enda værre å besøke andre blogger da innlastingen går i sirup. Hadde et raskt og godt nett i april, mai og litt av juni. Men så begynte det å dabbe av, og den siste måneden har det vært ubrukbart. Har klaget men foreløbig
skjer det ingenting.
Jeg ønsker alle som er innom en fortsatt fin sommer, og unner ingen et slikt elendig internett jeg for tiden har.

5 kommentarer:

Tristan sa...

Synd med den stengte veien, men noen flotte bilder fikk du jo uansett tatt da.

Bjørg 47 sa...

Fantastiske bilder fra et vakkert Norge. Man kan bli nasjonalistisk av mindre. Takk for at du stikker innom bloggen min. God sommer til deg.

Helen sa...

Åhh, sååå ergelig - med nettet, altså....og kanskje med snøen? som gjorde veien stengt.....jaja, du har ihvertfall fått deg en flott biltur og tatt noen vakre natur bilder :=)

Ønsker deg også en fortsatt god sommer, vi nyter den litt her nedi Italia, men så hjem til neste uke :)

Anne sa...

Ojjjj den skal KOPIERES Olav :-))) ser helt fantastisk ut, og biltur gir meg alltid en slik god frihetsfølelse, stoppe når en ønsker, for så å kjøre litt igjen.

Det skal sies at det er `unormalt` mye snø i fjellheimen ja, `mot normalt` he he (den Juster sketsjen husker vi jo alle :-)))

Takk for at du tok deg bryet med å forklare det om bilder i bloggen, men!!! reduserer bildene til den størrelsen som passer bloggen sjø, men har redusert antall innlegg på siden førs de liksom arkiveres så håper det er bedre nå. Aldri hatt problemer selv, så kan jo være netverket også, hvem vet helt. Håper nå du ser innom igjen jeg da.

Varm klem fra en frossen hulder, og det til tross for midt i juli!

VALKYRIEN sa...

Flotte omgivelser du kjører i - har kjørt der selv, og det er jo helt til å miste pusten av! Vi planlegger en tur i løpet av sommeren, håper vi får til det!
En fortsatt god sommer ønskes deg - og håper du får orden på internetten, det skal jo ikke være slutt på den ennå!! :-))