OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.onsdag 11. juli 2012

Fra Eresfjorden mot Åndalsnes.
På vegen fra Sunndalsøra mot Molde og Åndalsnes, passerer du Eidsvågen der veien deler seg mot Molde og Åndalsnes. Videre mot Åndalsnes kommer du til Eresfjorden hvor disse bildene er tatt. Et flott landskap i dette fine været. Bildene er tatt 09. juni i år. Når du passerer Eidsvågen kjører du forbi Nesset prestegård hvor Bjørnstjerne Bjørnson vokste opp. Hans far var da prest der og bygde opp gården som står fremdeles. Jeg har et bilde av den også. Skal legge det ut neste gang.
Her hos meg har det vært skiftende sommervær med noen fine soldager, men også en god del gråværsdager med regn og nedi 10gr. Vi har faktisk noen dager tent opp i vedovnen for å få opp varmen innadørs. I dag har vi sol og 16gr, men på langtidsvarslet er det meldt bare regn i 14 dager framover. Men heldigvis tar yr.no feil rett som det er. Så vi får håpe på litt godvær tross dårlige meldinger.
Ha en fortsatt fin sommer.

1 kommentar:

Anne sa...

Jeg må nesten le Olav for først sitter jeg her og skumleser `ereksjon mot Åndalsnes` he he om det da skyldes at brillene ligger i hylla bak ryggen min, eller at hjernen har slått litt krøll vites jammen ikke helt. Tviler i alle fall på at deler av deg virker som ei kompassnål :-)))

Bildene du viser var superfine, og jammen må en da si at dere har vært heldig med været også, ikke mye regn og tåke å se her nei. Kjørt den samme strekning vi også, og det er natur som faktisk tar litt pusten fra en. Vakkert.

En dag med sol i går, og igjen tåke og småregn, at det aldri skal bli helt da...

Uansett må du nyte hver en dag, go`klem din vei :-)