OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.lørdag 21. juli 2012

Gjøra og innover Ludalen.

 Når man kjører nedover Sunndalen kommer en til Gjøra. Vi kjørte der den 12. og 13. juli i år. Vi tok av å kjørte innover Ludalen en smal og etter hvert bratt veg innover. Det som var et minus var at det var tett tåke og regn. De to øverste bildene viser "Fjellgardan". Her er det gamle byggninger men gårdene drives fremdeles. Disse bildene ble tatt på dag 2 der tåka hadde lettet litt, men den vises godt som en grå masse i stedet for himmel og skyer.
 Like før vi kom til "Fjellgardan" kjørte vi forbi denne fossen. Svøufallet. Her gikk det stupbratt ned, og det var temmelig langt ned til bunnen.

 Så er vi kommet til Dalabrua. Her går bukkene Bruse over, men trollet var ikke å se under brua.
Hjemme har vi gråvær og regn. I natt var minimumstempen bare 7,8gr. Hvor er sommern??
Flere bilder kommer. Ha en fin helg.

3 kommentarer:

Tristan sa...

Fint å se bilder fra andre steder i Norge hvor en ikke har vært.

VENTANA DE FOTO sa...

Din land har ekstraordinære landskap.

Hilsen fra Spania


http://ventanadefoto.blogspot.com.es/

Anne sa...

WoW, linjene i ditt første bilde her Olav var bare helt knall!!! enormt å se så fin natur, men ditt første og de svingene på veien var helt spesiellt kjekken :-)