OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.fredag 9. november 2012

Fuktig og rått vær.

Stor luftfuktighet, med sludd og snø i luften, og lavtrykk.
 Så ble det litt for brått med skogsarbeid for en trasig rygg, og da måtte det vel bli isjias-smerter i rygg og i venstre fot. Må bare ta det litt med ro til det går over. Det haster ikke med å ta ut vinterved for neste vinter.
Det har blitt lite med fotograferingen også.  Det er nok den tyngste tiden vi går inn i nå, med korte dager og mye mørke. Men vi har da lysglimt i tilværelsen , og det er bra å få snappet opp disse.  Vanligvis bruker vi å ta en sydentur før jul, men i år blir det ikke noe av det grunnet visse omstendigheter. Kanskje kan det heller bli tidlig på det nye året. Vi får se. Vi har jo jula snart også, det må vel være et stort lyspunkt.
Ønsker alle en riktig fin helg.

5 kommentarer:

maj sa...

Uff ikke noe godt når ryggen sliter!! Det er så vondt og man føler seg så hjelpesløs på en måte...
Man kan bli deppa når været er grått og vått, men klarer man å komme seg ut på tur i skog og mark, så er det ingenting som føles så friskt som nettopp da....iallfall når man kommer inn etterpå:)
Ellers så er det jo et topp vær for innekos.....god mat og drikke. Fyre i ovnen og sette seg ned å se på tidligere bilder.:))
Ønsker deg ei god helg og riktig god bedring med ryggen!! :))

Anne sa...

Stakker gutten da :-( når ryggen smerter ja da er det ikek mye stas, håper du blir bedre igjen snart :-)

Varme gode tanker og klem herfra :-)

VENTANA DE FOTO sa...

Håper du har en rask utvinning. Nå må du unnslippe den kalde og søke varmen av en god brann. Høst, med endringer i tid, har brakt meg litt forstoppet. men ikke hindre meg fra å forlate gate.

Jeg skulle ønske at du kan nyte solen i mitt land når vi går inn i det nye året.

Et kyss
http://ventanadefoto.blogspot.com.es

VALKYRIEN sa...

Tja - mange snakker om det fine novemberlyset..Selv har jeg aldri likt november. Synes det er mest grått og trist da. Så inspirasjonen er ikke på topp her heller. Men jeg sliter ikke med ryggen da! Håper det ordner seg for deg. En god rødvinstoddy og varme på peisen er sikkert bra! :)

En festlig hund datteren din har! Kjempesøt!

Irene sa...

Mørk og grå årstid. Men den må vi også forevige. God bedring!