OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.onsdag 21. november 2012

Woodcutting. Renewable energy?

Ja dette skal bli vinterved for vinteren 2014-2015. Greitt å være litt på forskudd. Vedfyring er enda en  mye brukt form for oppvarming i Norge. Og den går vel under fornybar energi, da tilveksten på skogen er større enn uttaket. Men varmepumpa har etter hvert blitt installert i en masse hjem og andre bygninger. Jeg må bare innrømme at det er kommet en i vårt hus også, selv om vi bruker en del ved.
Men mildvær har vi fått. Helt utrolig pluss 10grC i to dager nå. Vel og merke makstemperatur. Men det er da godt at vinteren holder seg litt på avstand.
Ha en fin midtuke.

3 kommentarer:

Brit sa...

Det er godt å ha ved på lager ! Kommer sikkert til å bli kuldeperioder i vinter også og da er god gammeldags vedfyring tingen :)

José Ramón sa...

Olavs hyggelig å gå gjennom bloggen din. Hilsener fra Kreativitet og fantasi bilder av José Ramón

VENTANA DE FOTO sa...

En god peis, og en god peisen er ideell for den kalde, hard vinter.

Et kyss

http://ventanadefoto.blogspot.com.es/