OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.lørdag 3. november 2012

Pinchergutten AYLO.


Aylo er nå blitt ca ett år. Han ble født 18. oktober 2011 på Toten. Derfra ble han hentet ca 8 uker gammel. Det er vår yngste datters hund, men den er vel like mye hos oss, og vi har selvfølgelig blitt veldig glad i den flotte sjarmøren. Den er veldig glad i å gå tur, så den har nok dradd med seg meg på mange flere turer enn hva det har blitt til uten Aylogutten. I fritt terreng og uten båndtvang skal jeg si deg det blir fart over sakene. Den springer utrolig fort og er svært utholdende.
Pincheren er en svært gammel tysk rase, og det er vel  lett å forstå at den har gitt noe av sitt arvemateriale over til Doberman. se link: http://www.canis.no/oppdretter/rasepres.php?raseid=372 Men Doberman som er avlet fram fra flere raser er en del større.
Den er opprinnelig en vakthund, så den sier som regel i fra når fremmede kommer på besøk. Men er snill og liker kos.Den kan være litt utålmodig og rastløs. Men den er da nesten valpen enda. Den blir visst roligere etter å ha passert to år.
Været her har nå blitt mildere og snøen har forsvunnet, men vi har godt vær. Det er bra, det korter av vinteren.
Takker all for fine kommentarer hittil.
Til alle som titter innom vil jeg si; God helg.

6 kommentarer:

Havfruen sa...

Veldig fin gutt :)) men var han 4 uker ved henting? Sikkert 8...tror jeg :))
Ja man kommer seg ut med hund i huset, det er bra sikkert. Og det er godt :)
Fortsatt god helg :)

Kathrine sa...

Flott hund!
Og mange fine vinterbilder du har lagt ut under her! Vinteren er jo flott da.

Ha en fin fin søndag:)

Fjällripan sa...

ÅÅÅ så fin han är! och en jättefin bild av honom! :)

VENTANA DE FOTO sa...

Jeg bekjenner at slike hunder gir meg litt redd.

http://ventanadefoto.blogspot.com.es

Brit sa...

Stilig gutt ! Det er så mye hygge med hunder, kunne ikke tenke meg å være foruten hund i huset :) Hannhund av de rasene jeg kjenner godt til regnes som "voksne" ved 3års alder.....

Desirée sa...

Vakkert dyr! Min datter har også en slik en, han er bare ca halvåret. Så flott, men utrolig hyper! Nesten for mye av det gode innimellom ;)

Ha en fin tirsdag!