OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.fredag 5. november 2010

Fortsatt ruskevær.

Det blåser og regner fortsatt, og nå kryper tempen ned mot null. Da er det godt å legge noen kubber i ovnen og kose seg i peisvarmen. Ha en god helg.

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Ruskevær er vel fornavnet hos oss. Stiv kuling og hagl som dundrer mot vinduet. Måtte sette sjøbein når jeg lufta Major isted og han skiftet fotfestet 3 ganger mens han tissa.....
Flott bilde som fanger sjøværet:)
Rikig god helg:)

VALKYRIEN sa...

Her i byen er det vakkert vær om dagen, og 4 kalde grader i kveld. Ingening å klage på altså!
Flott ruskeværbilde!
Fortsatt fin kveld! :)

Rune (Bildebloggen) sa...

Det gir seg ikke hos dere nei, her nede har været holdt seg veldig bra med blå himmel og noen få kalde om natten, men deilig på dagtid, håper solen snart tar en tur til dere også igjen. Mange flotte bilder nedover her Olav, spennende blikk fra fjæra og før stormen kom. Fortsatt fin helg :)

Kathrine sa...

Ruskevær er gøy! Det liker jeg, og været i dag også. Fra snøbyger i går til knall vintervær i dag. Begge dagene har vært flotte fotodager:)

Flotte bilder!