OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.torsdag 11. november 2010

Full fart i snøelingen.

Dette bildet betraktet jeg ført som helt misslykket, men så syntest jeg det var så spessielt at jeg tok vare på det. Det vare et forhastet forsøk på å ta bilde av en hjort som sprang over veien. Bildet gir klart inntrykk av fart og spenstighet sammen med en fornemmelse av et forrykende snøvær.
Ha en forrykende god torsdagskveld.

5 kommentarer:

VALKYRIEN sa...

Vet du - dette bildet er et blinkskudd etter min mening! Fantastisk liv i det, bevegelse og fart!
...men så er jeg litt svak for slike litt diffuse bilder, selvom jeg i hovedsak fotograferer på "vanlig" måte. Dette var ihvertfall fantastisk flott!

Rune (Bildebloggen) sa...

Helt enig med Valkyrien, her formidler bildet veldig godt, og det uskarpe og de litt dratte linjer skaper fart og spennende rikhet, det formidler på en helt annen måte enn et "klart" bilde, liker linjer som dette. Man ser helt fint hva det er, men samtidig får man litt kunst over det hele.

Anne sa...

ENIG!! med dere :-) og slikt er det faktisk ikke bare med foto men med mya annet i verden også på en måte. Etter en tid, ett nytt blikk etc. ser man at faktisk du..., vakkert allkevel på en måte, ja, foto, menesker, lutefisk and you name it!

Ja ja, ble mye forklaring her, men håper du forsto hva jeg mente.

Arvid B sa...

Vi hadde kurs i sommer i Hitra fotoklubb hvor temaet var "Uskarp". Dette motivet ville jo ha passet som hånd i hanske til dette kurset. Likte bildet ditt kjempegodt jeg også; fikk mye liv og dramtikk pga snøværet og at hjorten er uskarp gir fin følelse av bevegelse. Så mislykket ble det definitivt ikke!

Kathrine sa...

Kjempebilde!!

:))