OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.søndag 16. januar 2011

Ha en god søndag.

 Nå har vi fått mildvær og det er meldt stiv kuling med regn til kvelds. Men det er så mye å finne på innadørs at det er ikke noe problem med å få tiden til å gå. Ha en riktig god søndag.

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Så flott bilde:))
Vi hadde stiv kuling i gårkveld...nå er regnet kommet. Så føret kan du vel tenke deg hvordan er...
Ha en fin søndag:)

Bjørg 47 sa...

Lekkert bilde !!!! Og du skulle vel ikke kjenne noen ved navn Eidissen på dine kanter ?? I tilfelle er mailadressen min solaas96@online.no

Kathrine sa...

Fint bilde, og en tørket sommerfugl også? Har noen i skap og i glass, men har ikke tenkt tanken på å bruke de i buketter:)

Ha en fin ny uke:)

Anne sa...

De nyseligste farger, virkelig til å bli glad av :-)

Å nå! Olav kan du dra på hytta, men når sant skal sies er jeg jammen mer takknemmelig for kuldegrader enn dette regnet, alt blir liksom så trist. Hadde det nå bare bidratt til at vinteren forsvant, men jeg tviler sterkt på den du. Bare å kvesse broddene sikkert.

Fortsatt fin uke til deg.