OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.fredag 7. januar 2011

Hjemreise fra Lanzarote.


Langt der oppe er vi på vei hjem til Norge. Det var den 4. desember 2010.  Jeg satte igjen apparatet på hotellet og brukte fjerutløseren fra flyet . Det gikk fint som dere ser.  Nei dere går vel ikke på den bløffen. Det er like bra å fortelle det som det er med en gang. Bildet er tatt fra hotellet vi bodde ja. Flyet vi ser der langt oppe er nok ikke vårt fly. Det var mange fly som kom og gikk hver dag. En dag da naboene skulle reise var det riktignok streik pga av for dårlig lønninger til flygelederne. De kom seg ikke hjem til Stavanger før dagen etter de skulle reise. Men ellers så vi fly som kom og gikk hver dag.
Da nærmer det seg helg igjen. Fint vintervær ute, så det kan vel bli en tur ut i naturen.
 Ha en riktig god helg.

4 kommentarer:

Rune (Bildebloggen) sa...

Det hadde vært toppen av fotokunst Olav, hehe, godt du tok med kamera hjem igjen :)

Riktig god helg :)

Havfruen sa...

hehe:) Vel, flott bilde uansett:) Deilig å ha dette å mimre på i vinterværet:) Hatt enormt mye vind her....og er potte forkjøla!
God helg:)

VALKYRIEN sa...

Hehe - det skulle tatt seg ut om du hadde fiksa det på den måten! :) Er jo godt å ha litt slike minner å varme seg på i vinterværet. Selv mimrer jeg litt om Israelturen jeg hadde i september.... :) Men snart er det vår da Olav!
God helg til deg!

Anne sa...

Ingen setter vel igjen sitt kamera vel, og en trønder er jo langt fra så idiotisk, så den gikk jeg IKKE på du mann :-) Men fine bilder får du da til, og bare en har sett dine siste innlegg her kjenner en jo det kribler litt ekstra i reiselysten faktisk :-)

Kos deg gjennom helga Olav. Anneklem til deg.