OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.fredag 14. januar 2011

Krabber til mat og nesten hyttetur.


 Er det noen av mine bloggvenner som liker krabber. En kveld måtte vi ta opp krabber fra frysereen. Krabbene har jeg fisket selv i sommer. Det er kjempegod  mat. Godt tilbehør er , pariserloff, sylteagurk og sitron, majones og pilsenerøl,ja  og så må det være  godt humør.
I dag hadde vi planer om å besøke hytta vår som ligger mellom Hoston og Storås.  Da vi kom oppover til disse traktene var temperaturen ned mot minus 23 grader. Det var i meste laget så vi ble enige om å utsette turen til temperaturen kom opp til mere behagelige grader. Så vi tok turen til Orkanger og tok en kopp kaffe med noe godt til. Så kjørte vi like godt heim og tok opp rakørreten vi hadde kjøp til jul fra fryseren. Rakørret er da gode greier sammen med nykokte poteter, eggerøre, rå løk, syltet rødbeter, rømme, flatbrød og for ikke å glømme, akevitt og øl..PS; Er det noen som har prøvd surstrømming?  Ha en god helg.

6 kommentarer:

Kenneth Larsson sa...

Krabba som är så gott. Blir lite avunsjuk på dig faktiskt... ;-)

Ha en fin dag!

Kathrine sa...

Oi! Snudde på hyttetur? Den var ny for meg. Jeg går uannsett vær, vind og temp.(Må gå nesten en mil på ski innover)
Da sover jeg på stua i skuvsenga med en gammel saufell, og fyrer litt om natten også.
Krabber er godt! Fisket mye på Vestlandet et år. Skallene henger i gangen her:)
Råkåfisk er óg kjempegodt, og med rette; øl og akke til.

Har ikke prøvd surstrømming, men har sett på boksene i Sverige noen ganger.
Skulle ikke forundre meg om jeg kom til å like det også, spiser jo det meste.

Ha en fin fin helg:))

Ronny Røsandhaug sa...

Flotte bilder. Krabbe er godt ja.

God Helg :-)

Havfruen sa...

-23 er i kaldeste laget ja!! Dere får ta igjen turen, dette varer da ikke evig.
Flotte krabber du har i fangsten. Noen råd på fiskefronten skal jeg ikke begi meg ut på:))
Ha en fin lørdag:)

Rune (Bildebloggen) sa...

Du vet å få fram sulten i en stakkar som ikke har krabber i frysa, hehe, det så farlig godt ut det der. Fisk og skalldyr er farlig godt :) Hyttetur i -23 kan være kaldt hvis man må basere oppvarmingen på vedfyring, blir nesten mer jobb enn glede, men vinteren avtar vel snart litt og solen varmer oss opp mer og mer utover. Bare -5.5, og snøvær her nede, og mildere skal det visst bli de neste dagene.

Fortsatt fin helg til dere Olav.

Anne sa...

Trøstes min :-) håper du tar skallet av, he he, men sjømat er da jammen ikke min sterke side, så her har du mye å lære meg Olav. Fisken er for min del firkanta og blå og hentes fra frysedisken på Rema desverre, arten heter visstnok Findus...

Reker, ikke sterk på det heller sjø, det er alle de sorte øynene som ligger der og glor og glor på meg, og jeg kjenner et snev av dårlig samvittighet over å spise en hel slekt for kos på en måte, ja ja, ei underlig skrulle og hulder er jeg!! helt klart.

Å jøssesen å min så vet en da hvor du har hytta di, og fra de traktene der har jeg massevis av bilder du, tåke, fra Malitjønna, og fra det som må ha vært en flott plass fra slagghaugene oppi lia der. Men hyttetur i den kulda kan nok være litt kaldt ja. Men snart nå sjø, blir dagene lengre og sola begynner å varme.

Fin helg vider til deg Olav.