OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.fredag 21. januar 2011

Solstrålen.


Det er ikke så mye solstråler for tiden, så jeg måtte gå i arkivet å lete. Her var det gråvær, men en solstråle kom fram og traff hurtigruten da den gikk forbi. Den ble selvsagt forgyldt av solens gull. Bildet er tatt i desember 2009 med Panasonic DMC- FZ18.
Ellers har vi bare mildvær med 4-5 gr pluss. Vind og regn uten en eneste solstråle.
Ønsker alle en god helg.

4 kommentarer:

Havfruen sa...

Flott solstråle det der:) Jaggu kom kulingen igjen ja....hadde en heftig tur med hund i ettermiddag. Det rusker godt ute nå!! Vindstyrken ligger på 17....
Ha ei knakende god helg!

Kenneth Larsson sa...

Hurtigrutten skulle jag verkligen vilja åka med någon gång... Fint!

Ha en god kväll!

Olavs Blogg sa...

Ja. Kenneth, det skulle jeg også. Har faktisk det til gode. Har snakket om å ta turen flere ganger, men dog. Må ta seg på tak. Takk for trivelig kommentar. God kveld tilbake.

Per Ove sa...

Du verden for et lykketreff - at solen skulle treffe akkurat slik den gjør - og at du skulle ha kameraet akkurat i skuddposisjon da.

Ønsker deg en riktig god helg:-)