OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.tirsdag 8. mars 2011

Ettårsjubileum.

Tiden løper meg forbi. Jeg hadde en liten notat med 3.mars 2010 på. Det var første dagen jeg startet bloggen min. Nå har jeg allerede overskredet datoen med flere dager. Ja ja, det får nå bare skure, det var jo torsdagen i forrige uke jeg skulle ha reagert. Jeg såg tilbake på det første bildet jeg la inn. Det var fra 19. mars 2009 og er tatt med mitt første digitale kamera.  Det var et Olympus c-770 Ultrazoom, 4,0 megapixler og 10x zoom. Det ble kjøpt i 2004. Bildet som ble lagt inn 3. mars 2010 er ett av tre som ble tatt innover Åstfjorden en morgen med klar himmel og blikkstille. For moro skyld vil jeg legge ut alle de tre bildene her, samt et bilde av det gammle apparatet. Det virker helt enda, men er veldig tregt etter nåtidens raske speilreflekser. Dette er ikke speilrefleks.
Hipp hurra for ett år på bloggen.

8 kommentarer:

Havfruen sa...

Grattis med 1 år:)) Jeg hadde 2 år i desember....det ble avglemt, hehe:)
Flotte bilder:)

Bjørg 47 sa...

Gratulerer, må nok se etter jeg også. Og med hensyn til ditt råd om fuglefotograferingen, hendte det altså, at jeg hadde stativ, 300 mm og fuglene var på plass, kjørte 3 mil for å finne dem. OG så satt minnebrikka i PC'n hjemme, og i den sekken jeg hadde tatt med var det ingen ekstra minnebrikke !!!!! Bedre lykke neste gang !!! Ha en fin onsdag.

Gateglimt sa...

Gratulerer med årsdagen for bloggen din!

Fin serie du viser oss her.

Gleder meg til flere flotte bilder i året som kommer...

Ha en fin aften ;)

Hilda R.B sa...

Gratulerer med 1 årsdagen. Flotte bilder du har her også. Ha en hyggelig kveld videre.

Arnhild sa...

Nydelige jubileumsbilder! Gratulerer så mye!

Tovepia sa...

Gratulerer med årsdag!!..og sannelig tok du gode bilder den gang også!!
Ha en fin kveld og ei god uke fortsatt!!

Helen sa...

Hipp hurra for 1 år !!
Så moro, alltids greit å reflektere litt over slikt.

Som alltid, flotte bilder, spent på hva du ellers vil vise oss i året som nå kommer?

Jeg følger med ;)

Per Ove sa...

Gratulerer med ettårsdagen. Det er flott at du er her og deler så mange flotte bilder og tekst med oss. For meg er det en berikelse og en inspirasjon - det er alltid fint å se hvordan andre gjør det - motivvalg, utsnitt, valg av lys og eventuell etterbehandling. Håper du fortsetter lenge:-)