OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.fredag 25. mars 2011

SkyWatch tatt i går kveld.15 minutter fra skrivende stund, som er kl 10.00, skinte sola og det så veldig bra ut da jeg sto opp i dag. Men nå blåser det og snør så felt ute at jeg ser ikke mange metrene . Får håpe det er bare en eling som ikke varer så lenge. Men det er visst meldt at vi skal få noen vinterlige puffer enda.
Kjørte en tur i går kveld, og da var himmelen så fin så jeg måtte prøve å ta noen bilder.  Ha en riktig fin fredag, Jeg tror vi får noen solgløtt, så nå må vi ut.

7 kommentarer:

Helen sa...

Åh, herlighet - dette var da flotte "himmel-bilder" - spesielt det siste var nyyyydelig. Nesten litt sånn maleri-aktig!!!
For noen skyer, skjønner godt du stoppet å tok bilder, sånn er det med oss "bloggere", kamera alltid på lur. God helg !!

Arnhild sa...

Flotte bilder av heftige skyer!

Bjørg 47 sa...

Flotte bilder med et flott lys som gir håp om bedre vær !!!! Vi har mye vind (etter vår målestokk), og sola har prøvd å trenge gjennom et slør av skyer. Ha en fin helg.

Gateglimt sa...

Vakkert lys, herlig blåtime ;)


Ang virus-varsel på siden min: Jeg vet ikke om det har fixet seg, men har ikke fått andre tilbakemeldinger om det. Vi har sikre virusprogrammer som skal ta alle "trojanere", så la oss satse på at det går greit.

Ha en fin helg!

Havfruen sa...

Fy søren så flotte bilder!! Det gjelder å være på rett sted til riktig tid...og ikke minst ha øynene med seg!! Himmel gir de utroligste motivene. Jeg hadde ettermiddagsturen med Major i den værste snø/haglskura idag, bra jeg lot kamera ligge hjemme.
Nyt fredagskvelden:)

VALKYRIEN sa...

Det var da heftige himmelbilder - særlig det siste fikk det blodet til å bruse skikkelig her! Det er bare praktfullt!

Ha en flott weekend!

Per Ove sa...

For noen nydelige himmelbilder! Spesielt det siste var kjempeflott. Og nye skudd på solbærtreet her nedenunder - det er i hvert fall ikke her det skjer ennå. Men våren kommer i rasende fart og hilses velkommen.

Ha en riktig god helg:-)