OLAVS FOTOBLOGG

Jeg har først og fremst laget denne bloggen for å vise frem bilder jeg har tatt. Det er kanskje en av mine beste hobbyer.

De som måtte besøke bloggen min og titter på bildene, vil jeg gjerne legger igjen en kommentar.

Dobbelklikk på bildene for å få de opp i full størrelse.

Jeg gjør oppmerksom på at bildene som er lagt ut er min eiendom og kan ikke kopieres eller lastes ned uten mitt samtykke. Er du interessert i et eller flere bilder, ta kontakt. Da kan du kjøpe bruksrett.mandag 28. mars 2011

Tjelden fikk jeg tatt bilde av 27. mars, men den var nok kommet en del før.

Tatt med Canon EOS D450 og sigma 18-250mm

5 kommentarer:

Arnhild sa...

Spennende og kjempeartig å følge med på trekkfuglenes ankomst!..De kommer nok adskillig tidligere der du bor, men nærmer seg nok tiden for enkelte arter her også:)

Flott bilde!

Arnhild sa...

Takk for alle hyggelige kommentarer fra deg!

Ja, det virket ikke som den var helt bekvem med situasjonen den var havnet opp i. Får håpe den kom seg sørover igjen i god behold.

Hyggelig at du likte den nye headeren min :) Den er laget i PS elememts 9, og jeg er slett ingen ekspert på området, men prøver etter beste evne å lære meg noe av alt det har å by på. Har prøvd meg på en funksjon som kalles "out of bounds". Du legger først på en ramme der du justerer perspektivet sånn du vil ha det, deretter markerer du rundt det som liksom skal komme ut av bildet. Etterpå kan du justere farger og bakgrunn som du vil, og vips så er du ferdig. Dette bildet er sammensatt av to som jeg redigerte med helt lik bakgrunn. Satte de deretter sammen til ett, og la på tekst til slutt. Pluss en frynsete ramme som jeg syntes passet godt. PS er ganske så genialt hvis man bare klarer å lære seg det :) Gøy å lære seg noe nytt i alle fall:)

Hilda R.B sa...

Så flott et vårtegn. ja den har nok vært her en stund, iallefall hos oss.

Karis fotoblogg sa...

Flott bilde av fint vårtegn. Det er ikke så mange vårtegn her jeg bor ennå så det er gøy å se at trekkfuglene er i rute andre steder i landet.

Ha en finfin uke :)

VALKYRIEN sa...

Det er vår i luften skjønner jeg - trekkfuglene kommer! Selv venter jeg på tranens trompet her i Hedmarken - det er vårtegnet her!

Flotte bilder fra fjæra du har lenger ned. Riktig så jeg kjenner sjøspruten i fjeset!